Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Menší balení passaty pro ty, kteří nevaří pro více lidí a nepoužívají passatu často. Protože je otevřenou passatu nutno skladovat v ledničce a během několika dní spotřebovat, ocení někteří lidé menší sklenici, kterou spotřebují najednou.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Passata rustica obsahuje nahrubo drcená rajčata zjemněná čerstvou bazalkou. Tato passata byla připravena šetrným zpracováním čerstvých přirozeně na slunci do červena uzrálých rajčat, která byla vypěstována podle zásad kontrolovaného ekologického zemědělství.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Bílé fazole v rajčatové omáčce jsou ideální ve chvíli, kdy nemáme čas či chuť k dlouhému vaření. Podáváme je jako přílohu, do pokrmů tex-mex kuchyně či jen tak s pečivem.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Toto pesto pro gurmány je vyráběno podle tradičního italského receptu a vyniká velmi vysokým podílem piniových semínek a čerstvé bazalky. Dochuceno je pravým parmezánem a trochou česneku. Pesto ligure používáme hlavně na těstoviny, ale i na pizzu, toasty, do salátů a omáček.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Toto zajímavé pesto ze sušených rajčat je vyráběno podle původního italského receptu a dodá pokrmu krásnou barvu a výraznou chuť sladkých zralých račat. Dochuceno je bazalkou a petrželkou. Pesto rosso používáme hlavně na těstoviny, ale i na pizzu, toasty, do salátů a omáček.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Toto výběrové pesto je vyráběno podle tradičního italského receptu a vyniká velmi vysokým podílem ořechů a čerstvé bazalky. Dochuceno je pravým parmezánem, ovčím pecorinem a trochou česneku. Pesto siciliano používáme hlavně na těstoviny, ale i na pizzu, toasty, do salátů a omáček.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Toto výběrové pesto je vyráběno podle tradičního italského receptu a vyniká velmi vysokým podílem čerstvé bazalky. Dochuceno je piniovými oříšky a vlašskými a kešu ořechy. Pesto verde používáme hlavně na těstoviny, ale i na pizzu, toasty, do salátů a omáček.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Tato celá loupaná rajčata naložená v rajčatové šťávě byla vyrobena v Itálii z čerstvých bio rajčat uzrálých na slunci do červena. Během šetrné přípravy si rajčata uchovávají přirozenou chuť, zvýrazněnou naložením do šťávy z rajčat.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Tato loupaná na velké kusy krájená rajčata naložená v rajčatové šťávě byla vyrobena v Itálii z čerstvých bio rajčat uzrálých na slunci do červena. Během šetrné přípravy si rajčata uchovávají přirozenou chuť, zvýrazněnou naložením do šťávy z rajčat.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Na výrobu tohoto protlaku byla použita rajčata odrůdy Mauro Roso, vyšlechtěná tradičními postupy přímo pro použití v ekologickém zemědělství. Tato rajčata uzrála ve slunečné Umbrii a po sklizni byla rychle zpracována.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Na výrobu tohoto protlaku byla použita rajčata odrůdy Mauro Roso, vyšlechtěná tradičními postupy přímo pro použití v ekologickém zemědělství. Tato rajčata uzrála ve slunečné Umbrii a po sklizni byla rychle zpracována.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Na výrobu tohoto protlaku byla použita rajčata odrůdy Mauro Roso, vyšlechtěná tradičními postupy přímo pro použití v ekologickém zemědělství. Tato rajčata uzrála ve slunečné Umbrii a po sklizni byla rychle zpracována.
můžete mít 6.6. - 7.6.