Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Zboží od
Typ nože
Délka čepele
Nejprodávanější
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Vyrobeno z vysoce kvalitní německé uhlíkové oceli Speciální slitina chirurgické oceli s příměsí chromu, molybdenu a vanadu s označením X50CrMoV15 zaručuje:
- vynikající řezné vlastnosti
- velmi ostré a odolné ostří
- snadné broušení
- odolnost vůči nečistotám
Proces výroby nožů sestává z 50 fází. D
můžete mít 4.6. - 5.6.
Vyrobeno z vysoce kvalitní německé uhlíkové oceli Speciální slitina chirurgické oceli s příměsí chromu, molybdenu a vanadu s označením X50CrMoV15 zaručuje:
- vynikající řezné vlastnosti
- velmi ostré a odolné ostří
- snadné broušení
- odolnost vůči nečistotám
Proces výroby nožů sestává z 50 fází. D
můžete mít 4.6. - 5.6.
HG-MSN8BLM: 8dílná sada nožů s akrylovým stojánkem – černý mramor
Herzberg HG-MSN8 je 8dílný nůž z nerezové oceli s nepřilnavým povrchem a akrylovým stojánkem. Nože jsou vyrobeny z prvotřídní vysoce uhlíkové nerezové oceli, která zajišťuje odolnost čepele, ostrost a déle si zachová ostré hrany.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Nůž na chléb 18,1 cm Gen / Kyocera
Nabízíme vám kuchyňs
můžete mít 6.6. - 7.6.
Chléb Masahiro BWHs délkou vroubkovaného ostří240 mmbyl vytvořen na krájení chleba. Snadno si poradí s tvrdou kůrkou a měkkým vnitřkem chleba a dává estetické plátky s minimem drobků. Někteří kuchaři používají tento nůž také ke krájení čokolády, rajčat nebo citrusových plodů.
můžete mít 10.6. - 12.6.
Chléb Masahiro MV-Hs délkou vroubkovaného ostří240 mm byl stvořen pro krájení chleba. Snadno si poradí s tvrdou kůrkou a měkkým vnitřkem chleba a dává estetické plátky s minimem drobků. Někteří kuchaři používají tento nůž také ke krájení čokolády, rajčat nebo citrusových plodů.
můžete mít 10.6. - 12.6.
Byl vytvořen chléb Masahiro Sankeis vroubkovanou čepelí210 mm na krájení chleba. Snadno si poradí s tvrdou kůrkou a měkkým vnitřkem chleba a dává estetické plátky s minimem drobků. Někteří kuchaři používají tento nůž také ke krájení čokolády, rajčat nebo citrusových plodů.
můžete mít 10.6. - 12.6.
Byl vytvořen chléb Masahiro Sankeis vroubkovanou čepelí210 mm na krájení chleba. Snadno si poradí s tvrdou kůrkou a měkkým vnitřkem chleba a dává estetické plátky s minimem drobků. Někteří kuchaři používají tento nůž také ke krájení čokolády, rajčat nebo citrusových plodů.
můžete mít 10.6. - 12.6.
Tento nůž na chléb s nastavitelným vodítkem vám umožní krájet plátky chleba v požadované tloušťce mezi 0,5–2,5 cm. Může být také použit pro jiné potraviny, jako je ovoce a zelenina.
můžete mít 12.6.
Nůž na pizzu Oxo:
- ocelová čepel má průměr 7 cm,
- rukojeť z měkkého p
můžete mít 6.6. - 7.6.
Nůž na pizzu z kolekce Good Grips od společnosti OXO,
- má silnou čepel z nerez
můžete mít 6.6. - 7.6.
Nůž na pizzu z kolekce STEEL od společnosti OXO,
- velká čepel o průměru 10 cm
můžete mít 6.6. - 7.6.